Smiling therapist speaking to a rehab group at therapy session

Συμβουλευτική

Διαχείριση επιλογών που αφορούν επαγγελματική εξέλιξη, εκπαιδευτική σταδιοδρομία, οικογενειακή ισορροπία, προσωπική καλλιέργεια

Tα προγράμματα της LIFESHARE συμβάλλουν αποτελεσματικά στη βελτίωση της ζωής σας ή ακόμη και στην αλλαγή σε όσους τομείς της ζωής σας δεν λειτουργούν με τον τρόπο που θα θέλατε, ώστε να αισθάνεστε συναισθηματική πληρότητα.Θέματα όπως οικογένεια, εργασία, καριέρα, ευεξία, ελεύθερος χρόνος, συντροφικότητα, σχέσεις, δημιουργικότητα είναι κάποιοι τομείς της ζωής, που μπορούν να μορφοποιηθούν μέσα από συζήτηση προτεινόμενων επιλογών προς την πιο αποτελεσματική λύση. 

Η εργασία ως θεραπευτής ψυχικής υγείας δεν έχει οδηγό, συνταγή ή βιβλίο. Δουλεύουμε συνεχώς από την εκπαίδευση, την εμπειρία, τα συναισθήματα και την έρευνά μας. Είναι αναμφίβολα μία υπηρεσία που εμπίπτει σε δύο τομείς: κλινική και επιχειρηματική συμβουλευτική.

Είναι μια διαδικασία κατά την οποία ένας επαγγελματίας βοηθά σε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με την καθημερινότητα, την εργασία ή τη διαχείριση πελατών, με στόχο να βοηθήσει με συγκεκριμένο τρόπο. Δύο ή περισσότερα άτομα εργάζονται μαζί, χρησιμοποιώντας στρατηγικό σχεδιασμό και διαδικασίες επίλυσης προβλημάτων για να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Top 3 Stories