Προγράμματα

Tα προγράμματα της LIFESHARE μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας για βελτίωση της ζωής ή ακόμη και αλλαγή σε όσους τομείς της ζωής δεν λειτουργούν με τον τρόπο που θα θέλατε ώστε να αισθάνεστε συναισθηματική πληρότητα. Οικογένεια, καριέρα, χρήματα, ευεξία, ελεύθερος χρόνος, συντροφικότητα, σχέσεις, δημιουργία είναι κάποιοι τομείς της τομείς που μπορούν να μορφοποιηθούν ώστε να σας ικανοποιούν απόλυτα. Είμαστε δίπλα σας ώστε να εργαστούμε μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Γιατί η επιτυχία στην ευτυχία μπορεί και πρέπει να επιτευχθεί. Για να γίνει όμως αυτό μυστικά δεν υπάρχουν… μόνο θέληση και γνώση. Η γνώση είναι δύναμη, αλλά μόνο όταν δοκιμάζεται στην πράξη και μόνο τότε τα αποτελέσματα είναι ορατά. Είναι ωραίο να απολαμβάνεις τη δημιουργία της ζωής σου… ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 • Το πρόγραμμα  της LIFESHARE “οικογένεια σε εξέλιξη” απευθύνεται σε γονείς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, σχολεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, σε φορείς και επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν μία νέα υπεύθυνη προσέγγιση στην ισχυροποίηση της οικογένειας, στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και τη σχέση των μελών της οικογένειας.
 • Τα εργαστήρια της LIFESHARE και του προγράμματος “Νεογέννητοι γονείς 1+2″ γίνονται κάθε εβδομάδα και απευθύνονται σε γονείς (1) και σε όσους προετοιμάζονται να γίνουν γονείς (2). Παρουσιάζουν σε ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες τον τρόπο με τον οποίο οι γονείς θα ανταπεξέλθουν στη νέα μόνιμη πραγματικότητα και πως θα έχουν την όμορφη οικογενειακή ζωή που ονειρεύονται.

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Tο πρόγραμμα αυτοβελτίωσης “Πρωταθλητής ζωής” της LIFESHARE  απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Μέσα από συγκεκριμένα βήματα αλλαγής η ζωή αλλάζει σε 90 μέρες. Ένα εντατικό πρόγραμμα που κάνει τη ζωή σας να λειτουργεί προς όφελός σας!
 • Το βιωματικό πρόγραμμα και εργαστήριοΗ τέχνη της ευτυχίας” που βασίζεται σε πρακτικές μεθόδους αλλαγής.
 • Εξειδικευμένα προγράμματα όπως το “shape your spirit” προσφέρονται σε επιχειρήσεις, (ξενοδοχεία, σπα, ινστιτούτα αισθητικής, γυμναστήρια, κέντρα ευεξίας) που θέλουν να προσφέρουν μία πρόταση well-being και well-living στους πελάτες τους.
 • Τα εργαστήρια απευθύνονται σε όσους δυσκολεύονται να βρουν διέξοδο στα προβλήματά τους και σε ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες ανακαλύπτουν μαζί μας τον τρόπο για μία όμορφη και αρμονική ζωή.
 • Mε το πρωτοποριακό πρόγραμμα που προσφέρει η LIFESHARE  «3Α: το ISO προσωπικής μας ποιότητας», δίνεται η δυνατότητα σε όλους εσάς να πετύχετε τους στόχους σας, αναπλαισιώνοντας την πνευματική σας δομή. Μέσα από την απόλυτη αρμονική συνύπαρξη με τον εαυτό σας, αλλά και το σύμβουλό σας, ανακαλύπτετε το προσωπικό σας προορισμό.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μέσα από την επαφή με τη φύση μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στη δική μας, αυθεντική φύση που περιμένει καρτερικά να την ανακαλύψουμε. Αναζητώντας το σκοπό της ζωής στην ομορφιά της φύσης. Ταξιδιωτικές προτάσεις για όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν την πραγματική ομορφιά της ζωής! Τα προγράμματα της LIFESHARE αφορούν αυτογνωσία, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση μαθητών στο περιβάλλον της φύσης με παιχνίδια και μαθήματα που διευρύνουν την αντίληψή τους, συνεκτικούς δεσμούς οικογενειών, τρίτη ηλικία και ήπια δραστηριότητα, ευεξία και χαλάρωση, coaching και ζευγάρια που θέλουν να αναζωπυρώσουν τη σχέση τους. Για περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα : TRAVEL IN LIFE από το αρχικό μενού… Η φύση σας καλεί. Θα της απαντήσετε?

BUSINESS PROJECTS

Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες της LIFESHARE θα έχετε έναν άμεσο τρόπο στα χέρια σας για να γεφυρώσετε το κενό ανάμεσα στο τώρα και το μετά, το που βρίσκεστε με το που θέλετε να φτάσετε. Θα έχετε γνώση για να δουλεύετε για την επιχείρηση και όχι στην επιχείρηση. Όπως θα κινείστε μέσα από μία μοναδικά ενδιαφέρουσα διαδικασία θα ανακαλύπτετε καλύτερους τρόπους διαχείρησης της επαγγελματικής σας καθημερινότητας σχεδιάζοντας κατάλληλες λύσεις – διεξόδους για συκεκριμένες καταστάσεις. Θα κερδίσετε:

 • Ανανέωση ενέργειας και κινητοποίηση
 • Διαύγεια του σκοπού και της κατεύθυνσης
 • Πλάνο δράσης για επίτευξη στόχων με ROI
 • Συνεχόμενη συν-οδοιπορία για να μένετε πιστοί στο στόχο σας.
 • Προνόμια coaching club