Προσωπικές συνεδρίες

Επιχειρηματικές λύσεις
22/05/2010
Προγράμματα ζωής
25/05/2010

Mε το πρωτοποριακό πρόγραμμα που προσφέρει η LIFESHARE, το  «3α: το Iso της προσωπικής σου ποιότητας», δίνεται η δυνατότητα σε όλους εσάς να πετύχετε τους στόχους σας, αναπλαισιώνοντας την πνευματική σας δομή. Μέσα από τον καθορισμό του προσωπικού πλάνου με το σύμβουλό σας στοχοποιείτε επιθυμίες ή ανακαλύπτετε το προσωπικό σας προορισμό.

Μέσα από τη συνεργασία και την κατανόηση των πραγματικών αναγκών και τη θέληση μπορούμε να βρούμε το δρόμο μας και να διαμορφώσουμε ανάλογο πλάνο ζωής.

Απαλλαγμένοι από το βάρος της καθημερινότητας που μας πιέζει και την αμφιβολία που μας εμποδίζει να εξελιχθούμε όπως εμείς θέλουμε, ανακαλύπτουμε το δρόμο που θέλουμε να βαδίσουμε.

«…Αποδοχή και συγχώρεση είναι το διαβατήριο για τη νέα ζωή… Μάθε να ξεπερνάς τον αρνητισμό και ν΄αποβάλλεις όλα τα τοξικά συναισθήματα που κυκλοφορούν στο μυαλό και το σώμα σου. Απομάκρυνε, άφησε ελεύθερο το παρελθόν κατανοώντας τους λόγους και αποδέξου την σημερινή σου προσωπικότητα ως δύναμη διαμόρφωσης του μέλλοντός σου. Λόγος, σκέψη και στάση καθορίζουν την αλλαγή.
Απελευθερώσου από κάθε βαρίδι που σε κρατά πτωτικό άνθρωπο του παρελθόντος.
Η απόφαση είναι η δύναμή σου.
Να θυμάσαι πως το ΤΑΞΙΔΙ των 10.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ…start WALKING!