Το κλειδί για να ανοίξεις την πόρτα της νέας χρονιάς!

Μητέρα – δασκάλα της ζωής!
30/10/2015
Με ρωτάς τι θα φέρει η νέα χρονιά…
03/01/2016

Happy-New-Year-Quotes

Με ρωτάς τι θα γίνει αν τα πράγματα γίνουν χειρότερα το 2016 και δεν έχεις άλλες αντοχές! Και σε ρωτάω… Τι θα γίνει αν τα πράγματα γίνουν καλύτερα το 2016? Τι θα γίνει αν η ζωή αποφασίσει να σου χαρίσει ως δώρο για τη στάση της υπομονής, του κόπου και της αντοχής που έδειξες όλα αυτά τα χρόνια πλήρη αφθονία σε υλικά και πνευματικά αγαθά; Πως θα αισθανθείς αν κερδίσεις χρήματα που σου επιτρέπουν ν’ αλλάξεις τη ζωή τόσο τη δική σου όσο και των άλλων, αν αγαπήσεις και αγαπηθείς τόσο ώστε να νοιώθεις καθημερινά τόσο πλήρης ώστε να μοιράζεις την ομορφιά του συναισθήματος σου παντού γυρω σου, αν πετύχεις στην ευτυχία με την ευόδωση των στόχων σου τόσο πολύ, ώστε να θέλεις να κάνεις κι άλλους να πετύχουν και να γίνεσαι role model στη ζωή τους, αν γίνεις τόσο δυνατός ώστε να βοηθάς τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων να αποκτά τόσο σημαντικό νόημα ώστε να έχουν λόγο καθημερινής ύπαρξης και προσφοράς, αν γίνεις τόσο όμορφος άνθρωπος ώστε να ομορφαίνεις τον κόσμο με την παρουσία σου τόσο ώστε να ανοίγεις τα παραθυρόφυλλα της καρδιάς σου και να προσφέρεις τη θέα της ωραιότερης ψυχής ως δώρο στο συνάνθρωπο;
Τότε τι θα γίνει;
Αναρωτιέμαι και σε ρωτάω κι εγώ με τη σειρά μου…. Τι θα γίνει; Έχεις την αντοχή να το υποστηρίξεις; Είσαι έτοιμος να γεμίσεις από πληρότητα; Στον συναισθηματικό ωκεανό δεν πηγαίνεις με κουβαδάκι… Είσαι έτοιμος να ζήσεις την υπεροχή του συναισθήματος; Αν ετοιμάζεσαι για την αποτυχία…. την προετοιμάζεις! Όλοι έχουν ένα σταυρό να σηκώσουν και για κάποιους είναι πιο βαρύς! Έχω γνωρίσει ερείπια ζωής που έγιναν ολόλαμπροι πύργοι! Πως; Η απόφαση είναι το κλειδί της ζωής!
Ετοιμάσου λοιπόν για την επιτυχία και αν δεν ξέρεις να την προετοιμάσεις είναι γιατί έχεις ζήσει πολύ καιρό στην εξάσκηση της αποτυχίας.
Η απόφαση σε οδηγεί στη νέα ζωή που θέλεις να ζήσεις το 2016. Δε μπορείς να αποτρέψεις το κακό στον κόσμο, μπορείς όμως να επενδύεις πάντα στο καλό…. γαιτί ξέρεις πως με ό,τι ασχολείσαι αυτό γίνεσαι…. Ασχολήσου λοιπόν με όσα σε οδηγούν στη φωτεινή πλευρά της ζωής!
Με όλη μου την αγάπη εύχομαι ό,τι καλύτερο, ό,τι ωραιότερο, ό,τι πιο ωφέλιμο για τη ζωή μας το 2016 και κάθε χρονιά που έπεται…