Συγγραφικό έργο

Παρουσιάσεις – ομιλίες
08/04/2010
Ασωπία
09/04/2010

Με το βιβλίο “Νεογέννητοι γονείς” μαθαίνετε τον τρόπο ν’ αναγεννηθείτε πνευματικά ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ και παράλληλα να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να απολαύσετε μία ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ.
Η ευτυχία είναι στο χέρι σας!
Διαχειριστείτε τη ζωή σας με τον καλύτερο τρόπο και
κάντε τη ΖΩΗ σας το ιδανικότερο πρότυπο για τα παιδιά σας.
Μοιραστείτε τη χαρά της ζωής…

…γιατί οι χαρές της ζωής πολλαπλασιάζονται,
όταν μοιράζονται!

 

 

Με το βιβλίο “Πρωταθλητής ζωής” μαθαίνετε τον τρόπο να πετύχετε στην ευτυχία, να δημιουργήσετε μία νέα ζωή, απαλλαγμένη από το φόβο, την ανασφάλεια, την αμφιβολία και την άχρωμη καθημερινότητα, ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ και παράλληλα να δημιουργείτε συνθήκες για να απολαμβάνετε
μία ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΖΩΗ. Ένα βιβλίο με βάσεις στο life coaching, που προσφέρει τεχνικές και εργαλεία αξιοποίησης του κρυμμένου δυναμικού σας!
Ναι! Η ευτυχία είναι στο χέρι σας!
Διαχειριστείτε τη ζωή σας με τον καλύτερο τρόπο και
κάντε τη ΖΩΗ σας το ιδανικότερο πρότυπο ζωής για όλους.
Και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τη χαρά της νέας σας ζωής… γιατί οι χαρές της ζωής πολλαπλασσιάζονται… όταν μοιράζονται!

Με τη συμβολή του ζωγράφου Άγγελου και την υψηλή νοηματική απόδοση των μηνυμάτων  που πηγάζουν από τα σπουδαία έργα του, το πνεύμα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, που διοχετεύεται στον ανοικτό δέκτη κάθε πιστού της αληθινής ζωής. Μία ζωή που μας προσφέρει μία και μόνη ευκαιρία να βιώσουμε το δώρο της ύπαρξης. Πως μπορούμε να τιμήσουμε το δώρο αυτό; Προσφέροντας την καλύτερη πτυχή της ύπαρξής μας στη δυναμική της στιγμής, δίνοντας αξία στα λόγια που εκφράζουμε σαν ευχή, δημιουργώντας το λόγο, που εκφράζουμε, το μέλλον μας.

Γιατί ό, τι εκφράζεται με λόγο, στην πορεία του χρόνου βιώνεται ως γεγονός ζωής..

Ανακαλύπτουμε τη κρυμμένη έννοια των λέξεων και των εκφράσεων. Η ζωή είναι μία πορεία βιωματικών αλλαγών, που εκφράζονται μέσα από τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Όλες οι πληροφορίες που δεχόμαστε μέσα από τις σχέσεις αυτές είναι δώρα, που οφείλουμε να ανακαλύψουμε, αν θέλουμε να εξελιχθούμε στην πνευματική μας πορεία.

Η στάση μας κάθε στιγμή στη ζωή σχεδιάζει το μέλλον μας!

 

 

H «Προς Κορινθίους επιστολή» αφιερωμένη σε όλους όσους πιστεύουν πως η δύναμη της αγάπης μπορεί και κάνει θαύματα!

Ένας ευαγγελικός λόγος γραμμένος πριν πολλά χρόνια και η αξία του αλλά και η αλήθεια του παραμένουν διαχρονικές, όσα χρόνια κι αν περάσουν…