Βιωματικά εργαστήρια από τη Ξένια Γιαννάκη για τη νέα χρονιά 2014-2015

Στη σωστή κατεύθυνση
29/09/2014
Σεμινάριο: «Χτίζοντας τη νοοτροπία του νικητή», Divani Acropolis, 18/10
06/10/2014

Επέλεξε την ομάδα που θα ήθελες να δηλώσεις συμμετοχή και βελτίωσε τη ζωή σου άμεσα… Οι ομάδες θετικής ψυχολογίας και life coaching ξεκινούν στις 5 Νοεμβρίου 2014 στη Χαλκίδα και στις 13 Οκτωβρίου για το Δήμο Τανάγρας

  • Ομάδα “Πρωταθλητής ζωής”

Πρόκειται για 15μελείς ομάδες εφήβων 15-18 ετών όπου ανακαλύπτουν μέσα από διαδραστική επικοινωνία και παρότρυσνη τα δυνατά τους σημεία, αποκτούν αυτοπεποίθηση και διεκδικούν στοχοποιημένα τη ζωή τους. Εργαζόμαστε στενά μαζί τους σε θέματα αυτοπεποίθησης, εικόνας εαυτού και στοχοποίησης σε επαγγελματικά, προσωπικά, ελεύθερος χρόνος, προσωπική ανάπτυξη, εθελοντισμός, χόμπυ, κ.α.)

  1. Ομάδα “Γυναικεία δύναμη”

Πρόκειται για 15μελείς ομάδες γυναικών μέσης ηλικίας που αντιμετωπίζουν μία απαιτητική καθημερινότητα και χρειάζονται μία νέα γνώση που θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν πως θ΄αντιμετωπίσουν την απαιτηρική καθημερινότητα με τις προκλήσεις που καθημερινά εμφανίζονται.

  1. Ομάδα “Γονιός δε γεννιέσαι… γίνεσαι!”

Πρόκειται για 15μελείς ομάδες νέων γονέων και νέων οικογενειών, που θέλουν να ενημερωθούν για το πως μπορούν αποτελεσματικά να διεκδικήσουν την αποτελεσματική γονεική σχέση και να καλλιεργήσουν μία υγιή σχέση με τα παιδιά τους που με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν τις δικές τους οικογένειες βασισμένα στα πρότυπα που θα διδαχτούν. Τα βιωματικά εργαστήρια περιλαμβάνουν εγχειρίδιο και ημερολόγιο δράσης πάνω στα οποία βασίζεται η αποτελεσματικότητα του προγράμματος.

  1. Ομάδα “Ανεργία: εισητήριο αλλαγής”

Πρόκειται για ομάδες ανέργων που επιθυμούν να γνωρίσουν τα ταλέντα, τις δυνατότητες, αλλά παράλληλα να μάθουν τα αδύναμα στοιχεία και τις απειλές που κρύβονται μέσα αλλά και έξω από τον εαυτό τους. Σύνταξη επιτυχημένου βιογραφικού σημειώματος, Αυτοπεποίθηση, αυτοαξία και χάρτης προσωπικής εικόνας.